Ce înseamnă pentru mine revista Noi înșine

 Revista noastră mă poate ține implicat în viața AA în cazul în care nu pot să merg la întâlniri. Aceasta înseamnă că pot atât eu cât și orice alt alcoolic să obțină o speranță din articolele care sunt scrise, acea speranță că putem să stăm departe de primul pahar fără suferință. Înseamnă că nu mai sunt singur și știu că mai sunt și alții acolo, alții care au viața asemeni nouă înșine. E ca și cum aș participa la o întâlnire AA oricând doresc.

Implică-te în realizarea ei.

Am privilegiul și bucuria de a fi în folosul comunității AA pentru realizarea acestei reviste și am avut câteva întâlniri bune despre cum să reactivăm revista noastră. despre cum să o facem să fie mai atractivă, mai utilă mai aproape de cei aflați în recuperare și mai aproape de cei ce caută ajutorul. Este un volum mare de muncă, este ceva cu totul nou pentru majoritatea dintre noi, însă credem că totul este posibil prin tine! Da, dacă fiecare la rândul nostru ne oferim ajutorul cu siguranță revista noastră poate beneficia de povestea ta, de povestea fiecăruia dintre noi. Dacă îți este greu să o compui, sau sa o scrii, pur și simplu înregistreazăte pe telefon și noi vom redacta povestea ta pentru cei care așteaptă să o citească.

Imaginează-ți că ești plecat undeva, unde nu ai acces la un grup, nu ai acces nici la internet, însă ai revista Noi înșine cu tine... Te poate ajuta, nu? Imaginează-ți persoanele din spitale, care aflate în convalescență, pot să beneficieze de mesajul AA. Doresc să mulțumesc încă de acum celor care au scris si celor care vor mai scrie pentru revista noastră și mai ales în numele celor care beneficiază de povestea lor, de mesajul lor. Multora le putem salva viața!

Așa că vă rugăm și vă încurașăm să încercați a găsi timp pentru a scrie în câteva linii despre experiența și speranța dumneavoastră pentru că nu veți știi niciodată ce diferență poate să facă în viața cuiva, așa cum deja astfel de povești au făcut pentru noi. Trimite acum povestea ta pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau direct pe site-ul revistei www.noiinsine.ro 

Un articol publicat... este un pas 12 bine facut!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postare articole

Pentru a adăuga un articol trebuie să te loghezi aici

Dacă dorești să te implici și nu ai cont... inscrie-te aici

Stai in legatura cu noi

Inscri-te aici si primesti in casuta ta de mail articole din revista noastra! Bucura-te de abstinenta cu Noi Insine. Nu vom folosi si nu vom furniza adresa ta de mail sau numele si nu vom trimite mai mult de 2-3 emailuri lunar.

Preambulul A.A.

logo-aa  Alcoolicii Anonimi sunt o comunitate de bărbaţi şi femei care îşi împărtaşesc experienţa, puterea şi speranţa, cu scopul de a-şi rezolva problema comună şi de a-i ajuta şi pe alţii să se însănătoşească de pe urma alcoolismului. Singura cerinţă pentru participare ca membru este dorinţa de a înceta băutul. AA-ul nu percepe nici cotizaţii, nici taxe de înscriere, ne finanţăm prin contribuţiile noastre. AA nu se afiliază nici unei secte, nici unei formaţiuni religioase sau politice, nici unei organizaţii sau instituţii; ei nu doresc să se angajeze în nici o controversă; nu sprijină şi nu contestă nici o cauză. Scopul nostru primordial este acela de a rămâne abstinenţi şi de a-i ajuta pe alţi alcoolici să ajungă la abstinenţă.(Copyright © The AA Grapevine, Inc. Reprodus cu permisiune)