Comunitatea  Alcooliciilor Anonimi - AA ROMANIA

comunitatea aa

Comunitatea Alcoolicilor Anonimi din România,  la adresa www.aaromania.ro este un site lansat acum cu ocazia Conferinței Serviciilor Generale ale Alcoolicilor Anonimi de la Alba Iulia și este dedicată atât discuțiilor între membrii AA din țară care doresc să împărtăsească și să discute cu alți membrii, cât și comunicărilor de lucru ale comisiilor naționale și ale intergrupurilor.

Comunitatea permite crearea unor adrese de email cu terminația @aaromania.ro pentru toate grupurile din țară, permite crearea a oricâtor liste de comunicare se dorește pe diverse teme. Pe site-ul online se pot scrie împărtășiri în bloguuri, se pot face schimburi de link-uri referitoare la AA, se pot face schimburi de poze, video, se pot pune întrebări la care comunitatea să ofere răspuns sau se pot purta discuții pe diferite teme. De asemenea se pot posta evenimente referitoare la toate manifestările din teritoriu. Comunitatea online este închisă, având permise pentru vizualizare de către vizitatori doar sectiunea de link-uri și blogul comunității. Tot în această comunitate vom include și întâlnirea AA online pentru a avea astfel un plus legat de păstrarea  anonimatului online.  Dacă dorești să te inscrii contactează-ne

Site-ul revistei Noi Insine

 

Un site de ultimă oră este site-ul revistei Noi Inșine www.noiinsine.ro. Și acest site este în dezvoltare... Deocamdată, pe el se pot posta știri, evenimente și desigur, cel mai important, povestiri de recuperare. Modul de postare al povestirilor este de tip blog. Pe lângă acesta, ne dorim implementarea unui sistem de prezentare a meditației on-line, și un mod de colaborare la realizarea revistei. Pe site este implementat acelasi magazin cu litaratura online... fiind astfel ușor de centralizat comenzile și de modificat cărțile. Revista ne dorim să aibă o prezență și pe facebook... fiind o publicație prin care putem să transmitem ușor mesajul. Dar referitor la Facebook este nevoie sa avem mare atenție în respectarea tradițiilor.

Noul site oficial al Alcooliciilor Anonimi...

 Poate mulți dintre cititorii noștrii au observat deja noua față a site-ului www.alcooliciianonimi.ro. Noul site aduce unele îmbunătățiri în sensul că este un site dinamic, articolele pot fi scrise si modificate usor, permite mai multor useri autentificați să facă modificări pe site, și de asemenea permite dezvoltarea ulterioară a site-ului pentru a răspunde cât mai bine doleanțelor. În momentul de față site-ul are un director ce conține toate grupurile AA din țară, are un calendar al evenimentelor, are un mic magazin virtual pentru a comanda literatura AA online, are un formular pentru solicitare ajutor etc. Dorim de asemenea, dezvoltarea pachetului de informații pentru noi veniti dar și pentru aparținători și specialiști. O rubrica pentru tineri ar fi de asemenea foarte utila. Pentru membri AA este în lucru o secțiune cu materiale și una pentru servicii.

Forumul AA

 

Forumul AA www.aaforum.ro  este un site lansat la finele anului 2013, care acum, prin conectarea cu site-ul oficial al alcoolicilor anonimi cunoaște o creștere sesizabilă. În forum poate sa posteze oricine care își crează un cont... fiind astfel foarte util noilor veniți. Este probabil forma cea mai potrivită pentru a lua contact cu AA-ul în mediul online. Tocmai din acest motiv ne și dorim ca pe acest forum să avem cât mai multă lume care sprijină și răspunde întrebărilor celor noi veniți. Toți cei care vor să facă un pas 12 online sunt bineveniți aici. 

 

 

 

 

Postare articole

Pentru a adăuga un articol trebuie să te loghezi aici

Dacă dorești să te implici și nu ai cont... inscrie-te aici

Stai in legatura cu noi

Inscri-te aici si primesti in casuta ta de mail articole din revista noastra! Bucura-te de abstinenta cu Noi Insine. Nu vom folosi si nu vom furniza adresa ta de mail sau numele si nu vom trimite mai mult de 2-3 emailuri lunar.

Preambulul A.A.

logo-aa  Alcoolicii Anonimi sunt o comunitate de bărbaţi şi femei care îşi împărtaşesc experienţa, puterea şi speranţa, cu scopul de a-şi rezolva problema comună şi de a-i ajuta şi pe alţii să se însănătoşească de pe urma alcoolismului. Singura cerinţă pentru participare ca membru este dorinţa de a înceta băutul. AA-ul nu percepe nici cotizaţii, nici taxe de înscriere, ne finanţăm prin contribuţiile noastre. AA nu se afiliază nici unei secte, nici unei formaţiuni religioase sau politice, nici unei organizaţii sau instituţii; ei nu doresc să se angajeze în nici o controversă; nu sprijină şi nu contestă nici o cauză. Scopul nostru primordial este acela de a rămâne abstinenţi şi de a-i ajuta pe alţi alcoolici să ajungă la abstinenţă.(Copyright © The AA Grapevine, Inc. Reprodus cu permisiune)