Noul site oficial al Alcooliciilor Anonimi...

 Poate mulți dintre cititorii noștrii au observat deja noua față a site-ului www.alcooliciianonimi.ro. Noul site aduce unele îmbunătățiri în sensul că este un site dinamic, articolele pot fi scrise si modificate usor, permite mai multor useri autentificați să facă modificări pe site, și de asemenea permite dezvoltarea ulterioară a site-ului pentru a răspunde cât mai bine doleanțelor. În momentul de față site-ul are un director ce conține toate grupurile AA din țară, are un calendar al evenimentelor, are un mic magazin virtual pentru a comanda literatura AA online, are un formular pentru solicitare ajutor etc. Dorim de asemenea, dezvoltarea pachetului de informații pentru noi veniti dar și pentru aparținători și specialiști. O rubrica pentru tineri ar fi de asemenea foarte utila. Pentru membri AA este în lucru o secțiune cu materiale și una pentru servicii.

Postare articole

Pentru a adăuga un articol trebuie să te loghezi aici

Dacă dorești să te implici și nu ai cont... inscrie-te aici

Stai in legatura cu noi

Inscri-te aici si primesti in casuta ta de mail articole din revista noastra! Bucura-te de abstinenta cu Noi Insine. Nu vom folosi si nu vom furniza adresa ta de mail sau numele si nu vom trimite mai mult de 2-3 emailuri lunar.

Preambulul A.A.

logo-aa  Alcoolicii Anonimi sunt o comunitate de bărbaţi şi femei care îşi împărtaşesc experienţa, puterea şi speranţa, cu scopul de a-şi rezolva problema comună şi de a-i ajuta şi pe alţii să se însănătoşească de pe urma alcoolismului. Singura cerinţă pentru participare ca membru este dorinţa de a înceta băutul. AA-ul nu percepe nici cotizaţii, nici taxe de înscriere, ne finanţăm prin contribuţiile noastre. AA nu se afiliază nici unei secte, nici unei formaţiuni religioase sau politice, nici unei organizaţii sau instituţii; ei nu doresc să se angajeze în nici o controversă; nu sprijină şi nu contestă nici o cauză. Scopul nostru primordial este acela de a rămâne abstinenţi şi de a-i ajuta pe alţi alcoolici să ajungă la abstinenţă.(Copyright © The AA Grapevine, Inc. Reprodus cu permisiune)