Forumul AA

 

Forumul AA www.aaforum.ro  este un site lansat la finele anului 2013, care acum, prin conectarea cu site-ul oficial al alcoolicilor anonimi cunoaște o creștere sesizabilă. În forum poate sa posteze oricine care își crează un cont... fiind astfel foarte util noilor veniți. Este probabil forma cea mai potrivită pentru a lua contact cu AA-ul în mediul online. Tocmai din acest motiv ne și dorim ca pe acest forum să avem cât mai multă lume care sprijină și răspunde întrebărilor celor noi veniți. Toți cei care vor să facă un pas 12 online sunt bineveniți aici. 

 

 

 

 

Postare articole

Pentru a adăuga un articol trebuie să te loghezi aici

Dacă dorești să te implici și nu ai cont... inscrie-te aici

Stai in legatura cu noi

Inscri-te aici si primesti in casuta ta de mail articole din revista noastra! Bucura-te de abstinenta cu Noi Insine. Nu vom folosi si nu vom furniza adresa ta de mail sau numele si nu vom trimite mai mult de 2-3 emailuri lunar.

Preambulul A.A.

logo-aa  Alcoolicii Anonimi sunt o comunitate de bărbaţi şi femei care îşi împărtaşesc experienţa, puterea şi speranţa, cu scopul de a-şi rezolva problema comună şi de a-i ajuta şi pe alţii să se însănătoşească de pe urma alcoolismului. Singura cerinţă pentru participare ca membru este dorinţa de a înceta băutul. AA-ul nu percepe nici cotizaţii, nici taxe de înscriere, ne finanţăm prin contribuţiile noastre. AA nu se afiliază nici unei secte, nici unei formaţiuni religioase sau politice, nici unei organizaţii sau instituţii; ei nu doresc să se angajeze în nici o controversă; nu sprijină şi nu contestă nici o cauză. Scopul nostru primordial este acela de a rămâne abstinenţi şi de a-i ajuta pe alţi alcoolici să ajungă la abstinenţă.(Copyright © The AA Grapevine, Inc. Reprodus cu permisiune)