Site-ul revistei Noi Insine

 

Un site de ultimă oră este site-ul revistei Noi Inșine www.noiinsine.ro. Și acest site este în dezvoltare... Deocamdată, pe el se pot posta știri, evenimente și desigur, cel mai important, povestiri de recuperare. Modul de postare al povestirilor este de tip blog. Pe lângă acesta, ne dorim implementarea unui sistem de prezentare a meditației on-line, și un mod de colaborare la realizarea revistei. Pe site este implementat acelasi magazin cu litaratura online... fiind astfel ușor de centralizat comenzile și de modificat cărțile. Revista ne dorim să aibă o prezență și pe facebook... fiind o publicație prin care putem să transmitem ușor mesajul. Dar referitor la Facebook este nevoie sa avem mare atenție în respectarea tradițiilor.

Postare articole

Pentru a adăuga un articol trebuie să te loghezi aici

Dacă dorești să te implici și nu ai cont... inscrie-te aici

Stai in legatura cu noi

Inscri-te aici si primesti in casuta ta de mail articole din revista noastra! Bucura-te de abstinenta cu Noi Insine. Nu vom folosi si nu vom furniza adresa ta de mail sau numele si nu vom trimite mai mult de 2-3 emailuri lunar.

Preambulul A.A.

logo-aa  Alcoolicii Anonimi sunt o comunitate de bărbaţi şi femei care îşi împărtaşesc experienţa, puterea şi speranţa, cu scopul de a-şi rezolva problema comună şi de a-i ajuta şi pe alţii să se însănătoşească de pe urma alcoolismului. Singura cerinţă pentru participare ca membru este dorinţa de a înceta băutul. AA-ul nu percepe nici cotizaţii, nici taxe de înscriere, ne finanţăm prin contribuţiile noastre. AA nu se afiliază nici unei secte, nici unei formaţiuni religioase sau politice, nici unei organizaţii sau instituţii; ei nu doresc să se angajeze în nici o controversă; nu sprijină şi nu contestă nici o cauză. Scopul nostru primordial este acela de a rămâne abstinenţi şi de a-i ajuta pe alţi alcoolici să ajungă la abstinenţă.(Copyright © The AA Grapevine, Inc. Reprodus cu permisiune)