Comunitatea  Alcooliciilor Anonimi - AA ROMANIA

comunitatea aa

Comunitatea Alcoolicilor Anonimi din România,  la adresa www.aaromania.ro este un site lansat acum cu ocazia Conferinței Serviciilor Generale ale Alcoolicilor Anonimi de la Alba Iulia și este dedicată atât discuțiilor între membrii AA din țară care doresc să împărtăsească și să discute cu alți membrii, cât și comunicărilor de lucru ale comisiilor naționale și ale intergrupurilor.

Comunitatea permite crearea unor adrese de email cu terminația @aaromania.ro pentru toate grupurile din țară, permite crearea a oricâtor liste de comunicare se dorește pe diverse teme. Pe site-ul online se pot scrie împărtășiri în bloguuri, se pot face schimburi de link-uri referitoare la AA, se pot face schimburi de poze, video, se pot pune întrebări la care comunitatea să ofere răspuns sau se pot purta discuții pe diferite teme. De asemenea se pot posta evenimente referitoare la toate manifestările din teritoriu. Comunitatea online este închisă, având permise pentru vizualizare de către vizitatori doar sectiunea de link-uri și blogul comunității. Tot în această comunitate vom include și întâlnirea AA online pentru a avea astfel un plus legat de păstrarea  anonimatului online.  Dacă dorești să te inscrii contactează-ne

Postare articole

Pentru a adăuga un articol trebuie să te loghezi aici

Dacă dorești să te implici și nu ai cont... inscrie-te aici

Stai in legatura cu noi

Inscri-te aici si primesti in casuta ta de mail articole din revista noastra! Bucura-te de abstinenta cu Noi Insine. Nu vom folosi si nu vom furniza adresa ta de mail sau numele si nu vom trimite mai mult de 2-3 emailuri lunar.

Preambulul A.A.

logo-aa  Alcoolicii Anonimi sunt o comunitate de bărbaţi şi femei care îşi împărtaşesc experienţa, puterea şi speranţa, cu scopul de a-şi rezolva problema comună şi de a-i ajuta şi pe alţii să se însănătoşească de pe urma alcoolismului. Singura cerinţă pentru participare ca membru este dorinţa de a înceta băutul. AA-ul nu percepe nici cotizaţii, nici taxe de înscriere, ne finanţăm prin contribuţiile noastre. AA nu se afiliază nici unei secte, nici unei formaţiuni religioase sau politice, nici unei organizaţii sau instituţii; ei nu doresc să se angajeze în nici o controversă; nu sprijină şi nu contestă nici o cauză. Scopul nostru primordial este acela de a rămâne abstinenţi şi de a-i ajuta pe alţi alcoolici să ajungă la abstinenţă.(Copyright © The AA Grapevine, Inc. Reprodus cu permisiune)