Wire a postat câteva fotografii și a luat-o cu umor și filozofie, cu o mulțime de opriri.

DIMINEAȚA – Dimineața, singurul punct din fourballs pentru Europa a fost luată doar de la Molinari și Fleetwood, care a bătut unul dintre cuplurile cele mai dificile, unul format de Tiger Woods si Patrick Reed. Primul care a fost Rickie Fowler se bucure și Dustin Johnson, care a întins literalmente RockyMcIlroy duo European și Thorbjorn Olesen. regret Mare pentru punctul pierdut de Justin Rose și John Rahm că, după ce a fost în plumb timp de 15 găuri, se prăbușise în recoltând final Kopeka Bruce și Tony Finau.  link-uri Copiere    GalleriaKoepka lovind o femeie în ochi SHARE Ei au atins un miracol, dar nu au putut să închidă întreprinderea Tyrrell Hatton, câștigător al Italian Open în urmă cu doi ani, și Paul Casey . Sub cele trei găuri în față nouă, au reușit să se întoarcă aducând meciul cu scor egal la 13:14, dar clasa cuplu de aur Jordan Spieth și Justin Thomas a prevalat. De la corespondentul nostru Federica Cocchi © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

30 septembrie 2018 – Milano Vezi acest post pe Instagram DRIVE nu este un drept este o responsabilitate !!? Astăzi am fost în speranța de a mă bucura cu prietenii mei la @gentlemansride @riccardopozzoli @fabioattanasio (vom face !!), dar o masina care a dat nici o precedență mi-a tăiat! Rezultatul încheietura mâinii în ipsos și Big Bang-ului / hematom spune în bazinul! Cineva mi-a spus … „ai avut noroc!“ I-am spus, “DA”.

Dar pentru a spune adevărul am fost bine! Am fost în mișcare, a trecut cu lumina verde și nu mă simt norocos să fi fost preluat de o mașină! Cu siguranță ar fi putut fi mai rău, ceea ce este mult mai rău, iar aici am spus că m-am dus bine? dar nu noroc!

Băieți 1000 ochi întotdeauna în stradă, pentru că puteți obține rănit, dar mai ales rănit! ? #sicurezza #strada #No #STOP #safe #motorbike #life #tnks #prontosoccorso #milano O postare de Filippo Magnini (@ filomagno82) pe: 30 septembrie 2018 la 10:16 PDT Atât de mult frica si din fericire, fără consecințe grave . Anunțul este același Filippo Magnini: „Am fost investitoin motocicleta dintr-o mașină care trece în roșu.“ Și fostul campion mondial a fost încheiat în camera de urgență din Milano, unde a fost tratat în brațul stâng (încheietura mâinii în ghips, diverse dureri de spate mai mici). Imediat a demisionat, The Pesaro a revenit acasă la flacara lui, Giorgia Palmas. „Iubesc atât de mult pentru mine!“.

Wire a postat câteva fotografii și a luat-o cu umor și filozofie, cu o mulțime de opriri. Philip retras un an în urmă la 35 de ani în timpul campionate de iarnă din Riccione. Acesta se confruntă cu o altă bătălie: la 15 octombrie la Roma, se va confrunta cu ANF, care va lua în considerare cererea procurorului descalificarea Nado pentru dopaj utilizare sau tentativele de utilizare (opt ani).

Magnini a fost eliminat de către acuzare în procesul de nutritionist Guido Porci. Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

16 iulie 2016 – MILANO Mai devreme sau mai târziu, cuvântul final a fost scris. În cele din urmă a fost Tom Brady să se predea, pentru a decide că nu merită să până la Curtea Supremă pentru o șansă foarte mică pentru a răzbuna nedreptatea. Prin urmare, fundasul de New England Patriots a acceptat interdicția de patru meci care a fost impusă de NFL Comisarul Roger Goodell, pentru acum infamul „deflategate“, sau scandalul baloane dezumflate în finala 2015 AFC împotriva Indianapolis ( teza discreditat de numeroase teste și niciodată dovedite de urmărire penală).

După ce Curtea de Apel restabilit opritorul (în primă instanță, a avut loc dovedit drept Brayd, permițându-le să joace pe deplin sezonul trecut), ultima carte pentru cele mai puternice vreodată în rolul său a fost Curtea Supremă. Dar, la fel de bine ca având puține șanse de a câștiga, a fost, de asemenea, riscul ca, odată ce a obținut o suspensie, ultima clasă a procesului dat-l greșit în mijlocul sezonului următor, forțându-l să se oprească chiar și în timpul playoff.

Brady și asociația jucători au provocat puterea absolută a Goodell, care a fost judecător, juriu și călău, apeland la contractul colectiv de muncă, teama de posibilele consecințe viitoare. Vestea renunțării ultimului apel a fost dată de aceeași Brady pe Facebook.

REVENIREA 09 octombrie – Brady, apoi sări peste primele patru jocuri ale sezonului următor: debutul 12 septembrie în casa Arizona Cardinals și cele trei jocuri succesive de acasă împotriva Miami, Houston și Buffalo. Locul său ar trebui să fie luate de către Jimmy Garoppolo. Randamentul este programată pentru 9 octombrie, la Cleveland.

Tom va juca în presezon, dar nici nu va permis să intre în centrul de formare Foxboro în timpul suspendării. Massimo Oriani  @ massimooriani © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

25 octombrie 2018 – BUDAPESTA A cincea zi a Campionatelor Mondiale de a fi avut loc la Budapesta se închide fără medalii pentru Italia în lupta femeilor. După oprirea de Dalma Caneva în trimestru, se oprește, de asemenea, Sara Da Col, învins de US Verte.

Expoziția continuă cu greco-roman: Ignazio Sanfilippo în cursa de mâine și Fabio Parisi.  Dezamăgirea Sara Da Col, învins de US Verte Dezamăgirea Sara Da Col, învins de US Verte AMAR nu reușește Sara Da Col ieri a dat drumul la primul tur de la US Mallory Verte. Italianul de 26 de ani în -62 kg a fost depășită dall’avversaria 10-0, într-o întâlnire unilaterală: SUA a adus o conduce cu 2-0, după doar un minut, ținut marcat până la reluarea în cazul în care verte a aterizat albastru și apoi proiecta-l lua de două ori sull’8-0 în cele din urmă încheind cu ultima knockdown prin două puncte. Sara a așteptat atât de continuarea cursei uita la victoriile pozitive până în semifinalele SUA: întâlnirea decisiv care ar da azurie Recalificări, dă Verte 2-0 în bulgară Taybe Mustafa Yusein. VINERI „Campionatele Mondiale merge la o strânsă cu categorii dedicate greco-romană: runda preliminară a primelor greutăți au început ieri, acum pauză pentru echipa italiană, care va relua cursa de mâine cu Ignazio Sanfilippo în 67 kg și Fabio Parisi în 87 kg . Chiara bani  @ thatsamoney_ © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

05 martie 2019 – INNSBRUCK (Aut) nu este terminat. Haosul dopajului fond în Germania și Austria continuă să actualizeze lista celor implicați. Acum este momentul dell”ex austriac cross-country schior Johannes Durr, a cărui revelații într-un documentar la televiziunea germană au adus autoritățile judiciare din Germania și poliția austriacă într-o vastă operațiune de dopaj.

Punctul culminant în cazul în care nu a existat în urmă cu o săptămână, cu nouă arestări în timpul Cupei Mondiale cross-country și arestarea a doi cicliști profesioniști. Acum, Johannes Dürr a fost arestat la rândul său, la Innsbruck.

Doping, cross-country schior Max Hauke ​​l-au prins în timpul unei transfuzii: acuzatorul video de șoc – Vestea a fost confirmată de către avocatul său, Michael Lehner: „Sunt eu surprins, pentru că investigațiile datorează mult dezvăluirile lui Dürr“. Conform informațiilor preliminare, taxele ar fi sportive fraudă și încălcare a legii anti-doping. Acum, judecătorul are 48 de ore de timp pentru a valida arestarea sau eliberarea casapariurilor.ro rezultate loto fostul schior. În 2014, Dürr au recunoscut că au folosit EPO și de hormon de creștere și au effettettuao autoemotrasfusione, explicând că pentru orice atlet este imposibil să rămână la un nivel ridicat, fără abuz de substanțe ilegale.

Leave a Reply